Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Oι τουρκοι στην 9 ειναι ΜΟΥΝΙΑ!!

Όταν είσαι τελείως ανιστόρητος, όταν είσαι ένα προβατάκι του κόμματος και πιστεύεις ότι σου πουν, όταν το μυαλουδάκι σου δεν καταλαβαίνει με τίποτα το τι γίνετε γύρω σου, όταν η ιδεολογία σου είναι η αναρχοαριστερα προβαίνεις στης ίδιες ενέργειες με την ενέργεια των "οργανωμένων οπαδών" της κουννελλότρυπας του Αη Αντώνη (θ9).





Σήμερα 30 Μαρτίου 2014, σε μια εποχή που οι τουρκοι μας πολεμάνε με οποιοδήποτε μέσο έχουν είτε πολιτικό είτε κάτι διαφορετικό, υπάρχουν άτομα που ακόμα πιστεύουν στην ΕΛΛΗΝΟτουρκικη φιλία και ειρηνική συμβίωση.
Στον σημερινό αγώνα μεταξύ χομονοιασπορ και ανόρθωσης , αναρτήθηκε πανό στην Βόρεια κερκίδα απο τα αναρχοκουμμουνακια που έγραφε " ΕΛΛΗΝΕΣ και τουρκοι εργάτες ενωμένοι, ΕΛΛΗΝΕΣ και τουρκοι Φασίστες κρεμασμένοι". Δεν είναι η πρώτη φορά που φανερώνουν την συμπάθεια τους προς τους τουρκους και την απέχθεια τους προς τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Όμως τι να περιμένουμε και εμείς όταν οι πατεράδες τους και οι παππούδες τους ρουφιάνευαν τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ.



Τα τελευταία χρόνια με ψευτοσκηνικά κατάφεραν και έβγαλαν όνομα, και τώρα είναι απλά ένα μικρόβιο στην πορτοκαλί Λευκωσία το οποίο πρέπει να ξεφορτωθούμε.
Το Σάββατο αδέλφια κοντεύει, γαμήστε τους μέσα στα στενά, έξω απο το γήπεδο, μέσα στο γήπεδο παντού. Σκοτώστε τους είναι το καθήκον σας.
Οι Μασκοφόροι του Γρίβα σας γυρεύουν κουμμουνια
Υ.Γ Μαζί ολοι αριστεροι παλιοπουτάνας γιοι να μπείτε στον φούρνο των Ναζί....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου