Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ταλατ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!

Με βάση τα γεγονότα της Τετάρτης 26 Μαρτίου που έγιναν στην Λεμεσό θα θέλαμε ως Εθνικιστές του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου ΕΛΛΗΝΩΝ Λευκωσίας να εκφράσουμε την δική μας προσωπική άποψη με βάση το συμβάν.
Καταρχάς βγήκε ανακοίνωση πως το ΤΕ.ΠΑ.Κ (Τεχνολογικό.Πανεπιστήμιο.Κύπρου), θα καλούσε τον Ελληνοκτόνο μεχμετ αλι ταλατ σε δεξίωση ομιλίας για <<<<επαναπροσέγγιση>>>>. 
Ο ταλατ είναι γνωστός για τα βάσανα τα οποία προκάλεσε στους συμπατριώτες μας, και είναι γνωστός επίσης για την οργάνωση στην οποία ήταν ενταγμένος την λεγόμενη "ΤΝΤ". 
Αυτός ο βασανιστής λοιπόν ήταν προσκεκλημένος για να μιλήσει για ενότητα και ειρήνη μεταξύ ΕΛΛΗΝΟΚυπρίων και τουρκο"κυπρίων", ο "άνθρωπος" ο οποίος ευθύνεται για τον χαμό των συγγενών μας.
ΕΥΤΥΧΩΣ μια μερίδα ατόμων η οποία έχει εθνική συνείδηση, πράγμα σπάνιο για την εποχή μας αντιστάθηκε μαζί με απλούς συμπατριώτες μας δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους ανθέλληνες πολιτικούς μας αλλά και στον ίδιο τον ταλατ.
Μέλη του γκρούπ μας παρευρέθηκαν στο χώρο της δεξίωσης και παρατήρησαν πως αρκετός κόσμος πήγε να την παρακολουθήσει, πράγμα που μας προκαλεί θλίψη και ταυτόχρονα θυμό για όλους όσους Ξέχασαν τον καημό το οποίο κουβαλάμε μέσα μας εδώ και 40 χρόνια για Λευτεριά και Επιστροφή στην κατεχόμενες μας περιοχές.
Από εκείνη την ώρα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης παραπληροφορούν συνεχώς τον κόσμο για τρομοκρατική επίθεση και παπαριές. Με αποτέλεσμα να έχουμε την άδικη σύλληψη 3 Εθνικιστών μαζί και του Εκπροσώπου Τύπου του Ε.ΛΑ.Μ. Ευτυχώς όπως ήταν αναμενόμενο αθωώθηκαν και επέστρεψαν πίσω στον αγώνα.
Κλείνοντας θα αναφερθούμε σε ποιον άλλο;; Σε εσένα Μέγα "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" τουρκοπροσκυνημένε κ.Ανανσταστιάδη που θέλεις ομοσπονδίες και ενότητες και ειρηνικές συμφιλιώσεις. Δεν θα ανεχθούμε καμία άλλη ενέργεια ούτε από εσένα ούτε από κανένα άλλο πολιτικό, για προσπάθεια επαναπροσέγγισης με τους μογγόλους. Θα μας βρείτε μπροστά σας όπως πάντοτε, όπως το λέει και η Ιστορία μας.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ προσκυνάτε

Υ.Γ Σε αυτό το άρθρο δεν προωθούμε το συγκεκριμένο κόμμα, όμως το επαινούμε για τον αγώνα του και εκφράζουμε την άποψη μας για την αδικία που επικρατεί
Υ.Γ Λευτεριά σε όλους όσους πολεμούν για την Ελευθερία της χώρας τους-Λευτερία στους Εθνικιστές


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου