Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

OXI ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ - ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ


Και επίσημα πλέον επικυρώθηκε το κοινό ανακοινωθέν απο τον Νίκαρο Ανα(ν)στασιάδη και τον ομόλογο του Ντερβίς Έρογλου. Αυτό το κοινό ανακοινωθέν που προβλέπει το ξεπούλημα της Κύπρου μας στους τουρκομογγόλους.

 Σιγά σιγά αυτοί οι ξεφτιλισμένοι, άθλιοι πολτικοί  προχωρούν ένα βήμα πιο κοντά στην αναγνώριση του ψευδροκράτους εξυψώνοντας τους απο ένα παράνομο κράτος και μειονότητα σε ενα συνιστών αναγνωρισμένο κράτος και κοινότητα. Παράλληλα παραχωρούν στην Τουρκία όσα με την βία κατέκτησε με την εισβολή του 1974, εξαλύφωντας τα όσα δεινά προκάλεσε στο νησί μας. Όλα αυτά αποτελούν ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. 

Βλέπουμε ότι ο προδότης Νίκος Ανα(ν)στασιάδης δεν σεβάστηκε την γνώμη του λαού το 2004 και προσπαθεί να το επαναφέρει με δήθεν ότι η ειρήνη και η φίλια με τους συμπατριώτες του τουρκο΄΄κύπριους΄΄ θα φέρει καλό στον τόπο μας και ότι άλλες αηδίες θέλει να μας πλασάρει.

Λοιπόν για εμάς τους ΑΠΟΕΛίστες Εθνικιστές καμιά λύση ομοσπονδίας δεν αρμόζει στην Ελληνική γή μας. Ο Γρηγόρης Αυξεντίου, ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης και όλα τα παλληκάρια της ΕΟΚΑ πεθάνανε για μια ΚΥΠΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Οι θυσίες και οι αγώνες που έδωσαν για την ΕΝΩΣΗ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας δεν θα πάνε χαμένες. Εμείς θα γυρίσουμε στην Κερύνεια, στην Μόρφου, στην Αμμόχωστο, στο Ριζοκάρπασο ΜΟΝΟ  σαν ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΥΠΝΑΤΕ , ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ - ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

ΑΠΟΕΛ - ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ




                                                                                                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου