Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΕΞΩ οι αναρχοκουμμουνιστικές ιδεολογίες από τον ΑΠΟΕΛ

Θα προτιμούσαμε να μην βγάζαμε ποτέ στην φόρα τα πιο κάτω τα οποία θα αναφέρουμε όμως η κάποτε  σιωπή πρέπει να έχει και ένα τέλος.Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε κάτι πολύ ασυνήθιστο στην κερκίδα μας. Φυσικά αναφερόμαστε στες αναρχοκουμμουνιστικές ιδεολογίες της οποίες προβάλλουν ορισμένα άτομα.


Πιο συγκεκριμένα αδέλφια όπως λένε και οι ίδιοι " Σεβασμός σε αυτούς τους στρατιώτες που ξεκόλλησαν τον ΘΡΥΛΟ και τον μεγάλωσαν μακριά απο πολιτικ μπούρδες και κάθε λογής κομπλεξιλικκι"
Αυτοί οι "στρατιώτες" όπως θέλουν να αποκαλούντε μας εξέφρασαν εξ αρχής της ιδεολογίες τους είτε απο προσωπική επαφή είτε απο σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (facebook). Όμως τι να περιμένουμε και εμείς απο άτομα που είπαν "δεν θέλουμε να βλέπουμε περισσότερες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ σημαίες απο σημαίες του ΑΠΟΕΛ" , "Ενάντια στο πολιτικοποιημένο ποδόσφαιρο", πιο αναλυτικά ενα ποδόσφαιρο χωρίς πολιτική, μακριά απο ιστορικά γεγονότα μακριά απο ΗΡΩΕΣ μακριά απο οτιδήποτε έχει σχέση με πολιτική. Δεν αναφερόμαστε συγκεκριμένα στο συγκεκριμένο γκρουπ (city boys) αλλά σε ορισμένα άτομα τα οποία είτε το δημιούργησαν είτε είναι μέλη. Παρατηρούμε κάτι υψωμένες γροθιές σύμβολα αναρχίας, κάτι τραγούδια που υβρίζουν τον ΘΕΟ, κάτι "αντιρατσιστικά πανό" όπως θέλουν να τα αποκαλούν. Καιρός ο οπαδός του ΑΠΟΕΛ που έχει πάνω απο όλα την ΕΛΛΑΔΑ στην καρδία του να ξυπνήσει. Η σελίδα στο facebook "100% Ο ΑΠΟΕΛ πάνω απο όλους και όλα" δεν είναι τίποτα περισσότερο απο μια σελίδα ξεφτίλας και κατάντιας του σύγχρονου ΑΠΟΕΛίστα. Πολλοί θα ξεκινήσουν να γράφουν και να γράφουν ενάντια σε ότι γράψαμε, αλλα θα υπάρχουν και αυτοί που θα συμφωνήσουν.Θέλουμε την κερκίδα μας μακρία απο κάθε αναρχοκουμμουνιστική ιδεολογία, θέλουμε μια κερκίδα με άρρωστους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ με τα πορτοκαλία και μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία στο χέρι, γιατί αυτό είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και κανένας δεν μπορεί να το αποφύγει.

Υ.Γ 1 Against no politica
Υ.Γ 2 ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛΛΑΣ
Μια Ζωή ΕΛΛΑΔΑ-Μια Ζωή ΑΠΟΕΛ
Apoel Nationalists


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου