Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

νεοΑΠΟΕΛίστες και κατάντια..

No politica’, ‘αντίσταση ΛΑΕ!?’, ‘ούτε αριστερά ούτε δεξιά’, γροθιές υψωμένες και αστέρια που παραπέμπουν σε αναρχοκομμουνιστικά ιδεώδη, τραγούδια που βρίζουν Τον Θεό και αλλά διάφορα στο όνομα του ιστορικότερου και Ελληνικότερου συλλόγου στο νησί… σ’ αυτό το σημείο έχουμε φτάσει…
Βλέπουμε πως χαλούν οι γενιές μας. Το χασίσι και τα ναρκωτικά να γίνονται το μεγαλύτερο ιδανικό για μερικούς και ταυτόχρονα γίνετε προσπάθεια προώθησης με έμμεσο τρόπο την αντιφα και τα σκατά μέσα στις τάξεις του Α.Π.Ο.Ε.Λ. μας. Ο εθνικιστής και αληθινός ΑΠΟΕΛίστας να γίνετε εχθρός και να τον αποκαλείς φασίστα… γιατί δεν φτιάχνετε σαν και εσένα, γιατί δεν ασχολήθηκε ποτέ με τους οπαδοπατέρες σου, γιατί δεν γουστάρει να βλέπει Μάρλεϊς πάνω στην κερκίδα, ούτε να τραγουδά με υψωμένη την γροθιά του.
Μαγκιά δεν είναι τα ναρκωτικά, μαγκιά είναι να λες όχι…
Μαγκιά είναι να ξέρεις τι πιστεύεις και να έχεις τα κότσια να τα υπερασπίζεσαι 


......Kαι συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε αλλά δυστυχώς κάποιοι δεν βάζουν μυαλό

Αυτή τη φορά η υψωμένη γροθιά την οποία παρουσιάζουν ως σύμβολο "ενότητας" υποτίθεται, απεικονίζεται μπροστά από ένα αστέρι το οποίο φαντάζει όπως το αστέρι της αριστεράς, και γενικά η εικόνα θυμίζει οτιδήποτε άλλο εκτός από ΑΠΟΕΛ. Θα ακούσουμε διάφορες εκδόσεις τώρα όπως για παράδειγμα το αστέρι συμβολίζει το διάστημα, η συμβολίζει οτιδήποτε άλλο με σκοπό να κρύψουν την πραγματική του έννοια.Αν προσέξετε καλά η γροθία είναι στο αριστερό χέρι όπου όπως ξανα αναφέραμε την χρησιμοποιούν τα κουμμουνάκια και οι αντιφάπες.Τόσο καιρό ακούγαμε ότι είναι η δεξία γροθία τώρα τα αλλάζουν φαίνετε κάποιοι τους πήρανε χαμπάρι.H φωτογραφία αυτή βρίσκεται στην σελίδα "Ο ΑΠΟΕΛ πάνω απο όλους και όλα:100% ΑΠΟΕΛ" που πιθανών μετά απο αυτό το μικρό άρθρο να την διαγράψουν προτού χάσουν κανένα like και παν χαμένα τα λεφτά που πλέρωσαν για την δημοσίευση της σελίδας τους.



Γι’ αυτό άστε μας εμάς..δεν έχετε τόπο στην πρώτη γραμμή μαζί μας…
ΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ - ΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΜΑΧΕΤΑΙ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΛΛΑΔΑ - ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου